Herunder vises de lånemuligheder vi har fundet frem. Bemærk, vi modtager en kommission såfremt du låner gennem en af nedenstående via vores hjemmeside. Da vi ikke har en affiliate aftale med alle kredit udbydere, vil listen ikke være fuldkommen.

Under sammenligningsoversigten, har vi skrevet en guide til hvad du bør lægge vægt på når du optager nemme lån. En af metoderne for at optage nemme lån er mobillån, hvilket du bl.a. kan optage via Ferratum.

Nemme lån frister mange, men nemme lån er som alle andre lån, vigtige at have styr på. Når man optager nemme lån, er det vigtigt at du undersøger helt konkret, hvad du skal bruge det nemme lån til, samt hvor meget du er villig til at betale for det. Når man optager nemme lån, er man ofte tilbøjelig til at kigge for hurtigt igennem betingelserne. Og dette kan få fatale følger. Ved de nemme lån, følger nemlig ofte en lang liste af betingelser, som de færreste orker at læse igennem.

Hvor finder jeg nemme lån?

Nemme lån er sjældent billige lån, men kaldes nemme da de bl.a. kan optages via mobiltelefonen. Denne type lån kaldes mobillån, samt de også går under navnet sms lån. Det kan være svært at finde ud af hvad man skal være opmærksom på når man søger de nemme lån, og det er ofte svært at gennemskue hvilke at de nemme lån, der er de billigste og bedste. Mange låneaftaler er nemlig forholdsvis svære og kringlede at finde rundt i. Dette gør at mange optager nogen nemme lån som ender med at koste dem rigtig dyrt.

Af ovenstående årsag har nemme-lån.dk  lavet en guide til hvad du bør lægge vægt på når du optager nemme lån. En af metoderne for at optage nemme lån er mobillån.

Nemme Lån – Kan jeg betale lånet tilbage?

Det vigtigste af alt er om du har mulighed for at betale lånet tilbage. Og om tiden du skal bruge på at tilbagebetale det nemme lån er overskuelig. En ting er at låne pengene, men det endnu vigtigere om du kan betale dem tilbage igen, specielt med de nemme lån da de ofte har højere renter. (Dette kommer vi tilbage til)

Vær derfor sikker på din indkomstkilde når du optager nemme lån. Er du f.eks sikker på om du har dit arbejde om12 mdr? Et lån på 12 mdr. lyder ikke af meget, men det kan kan det blive hvis din jobsituation ændre sig. Og det kan den sagtens gøre indenfor 12 mdr.

Du kan evt. for godt 400 kr. per måned erhverve dig en billig a-kasse ordning, som sikre dig en månedlig understøttelse, imens du betaler af på det nemme lån. Dette er en god ide da de fleste låneselskaber også foretager en kreditvurdering af dig inden du bliver godkendt på de nemme lån.

Nemme Lån – Hvor lang tid skal lånet løbe?

Når man optager nemme lån er det også vigtigt at overveje hvor længe man ønsker at lånet skal løbe over. Jo længere det nemme lån løber over jo dyrere bliver det også for dig. Desværre har mange den opfattelse af nemme lån at de koster det samme, lige gyldigt om der tilbagebetales på lånet over 1 eller 5 år. Det er langt fra korrekt. Det kan faktisk ende med at blive meget omkosteligt for at dig at optage nemme lån, med lange tilbagebetalings aftaler. Du kan komme ud for at betale alt for mange små renter, som i sidste ende har kostet dig en masse penge.

Derfor er den en god ide at overveje inden du optager nemme lån, hvor lang tid du ønsker at gældsætte dig, og endnu vigtigere hvor meget det maks, må koste dig at låne f.eks. 10.000 kr. Hver særlig opmærksom inden du optager nemme lån.