SMS Lån

LåneudbyderLøbetidMinimumMaximumAlder
Image30 dage1.000 kr.3.000 kr.23 år.Lån her
Image30 dage1.000 kr.5.000 kr.20 år.Lån her
Image30 dage1.000 kr.6.000 kr.23 år.Lån her
Image15-45 dage500 kr.6.000 kr.23 år.Lån her

Hvad er et SMS lån?

Sms lån er i stigende grad på vej frem som den mest populære vej til nemme penge, eller nemme lån. Da vi lever i en tid hvor mobiltelefoni og sms er en del af hverdagen for de fleste, er det ikke et under at sms lån også er kommet til verden. Og det er heller ikke den store overraskelse at det hurtigt er gået hen og blevet utrolig populært at optage sms lån

Sms lån er nok stormet frem af flere årsager. Nogen af dem vil nemme-lån.dk herunder forsøge at kortlægge i en guide til de  interesserede for sms lån. En af grundende til at sms lån er blevet så populære, finder vi i bankernes tilbageholdenhed fra at udstede hurtige lån til alle. Dette har gjort at flere kreditforeninger har fået flere ben at gå på bl.a. med deres sms lån, også kaldet mobillån.

sms lån er nok den nemmeste vej man kan finde til hurtige lån, og den lyder jo også såre simpel i ordets egen forstand. Men nemme-lån.dk har erfaret at mange faktisk ikke ved hvad der er for og bag på sms lån. Derfor har vi valgt at lave FAQ guide, så man er lidt bedre klædt på viden mæssigt omkring sms lån. FAQ’en (Frequently asked questions), vil herunder kortlægge det man typisk søger svar på når snakken falder på sms lån.

 

Er et SMS lån dyrere end et forbrugslån?

Svaret her er nej. Et sms lån er typisk det samme som at optage et kviklån, eller et mikrolån over nettet. Den store og udslagsgivende forskel skal findes ved at man ved et sms lån, kan sende ansøgningen via sms. Hvorimod man ved et traditionelt forbrugslån som et kviklån eller et mikrolån skal igennem en låneansøgning online. Når du optager sms lån skal der ikke foreligge den store ansøgning, og du skal typisk heller ikke gennem en større kreditvurdering for at lave et sms lån.

Renterne på et sms lån er heller ikke højere end på et kviklån eller mikrolån, da de 3 begreber stort set er samme type lån. Derfor vil dine afdrag på et sms lån være det samme som på et kviklån eller mikrolån, og dine udgifter vil derfor ikke samlet set ikke være højere på et sms lån.

SMS lån

Kan jeg optage SMS lån nu?

Ja, der står ikke det store i vejen for at du ikke skulle kunne tage et sms lån nu. De fleste kreditforeninger har opstillet nogen få krav til dem som optager et sms lån. Dette er blot for at sikre at kunden har mulighed for at tilbagebetale sit sms lån. Hvis man opfylder de få krav låneselskabet stiller, for at gøre brug af deres sms lån, er der stort set ikke noget der står i vejen for at optage et sms lån nu. Ved at sende din ansøgning i dag, vil du typisk have dine penge om 2 hverdage.

Hvor finder jeg SMS lån?

Ferratum sms lån er en af de hurtigste metoder at optage forbrugslån. Du kan optage lån hos Ferratum med udbetaling efter 2 dage, og i nogen tilfælde bliver lånet også behandlet i weekenden, hvilket gør tiden fra ansøgning til udbetaling væsentlig kortere. Hos Ferratum kan der optages SMS lån fra 500 kr. og op til 6000 kr. Ferratum lån er en af de mest kendte muligheder på nettet til hurtige forbrugslån, og her kan der altså også optages lån via sms. Læs mere Ferratum her >>

Kan jeg optage SMS lån hvis jeg ikke er bosiddende i Danmark?

Som udgangspunkt ikke. De fleste låneselskaber kræver at man er bosiddende i Danmark for at optage et sms lån. Det burde dog være muligt at optage et sms lån i det land du er bosiddende i. Derfor kan du i de fleste tilfælde godt tage et sms lån, selvom du ikke bor i Danmark, det blot ikke fra et dansk låneselskab at du optager dit sms lån.

 

Kan jeg låne penge hurtigt ved et sms lån?

Ja, det er jo lige præcis det der er hele pointen og den store glæde ved et sms lån. Der findes nok ikke en hurtigere form for at låne end ved sms lån. Du sender blot en sms til det låneselskab du vil optage dit sms lån hos. Denne sms indeholder de informationer låneselskabet kræver for at du kan få lov at optage et sms lån hos dem. Dagen efter (typisk) vil du modtage den låneaftale du skal underskrive og sende retur til låneselskabet for at optage dit sms lån. Derefter går der typisk kun en enkelt dag før du har modtaget pengene på din konto via dit sms lån.

Det tager blot 2 hverdage at optage et sms lån på flere tusinde kroner. Det kan man vidst godt skyde ind under kategorien for hurtige lån – og samtidig nok den nemmeste metode at låne penge på. Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på en godkendelse fra din bank på at optage et lån. Tag da et sms lån.

 

Jeg står i RKI, kan jeg så optage et SMS lån?

Ja, i nogen enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at optage et sms lån trods RKI status. Det er dog de færreste låneudbydere der med glæde tilbyder sms lån, hvis man står i RKI. Da risikoen for låneselskabet synes for stor i forhold til at tilbyde et sms lån til personer registreret i RKI, vil de fleste låneselskaber løbe bort så snart denne status bliver luftet. Det betyder dog ikke at man skal holde denne skjult for låneselskabet, da de alligevel selv finder ud af det.

Det bedste ville være hvis du kunne betale din gæld til de kreditorer der har indberettet dig til RKI, inden du optager et sms lån. Dette er den bedste løsning for alle parter, og det vil gøre din vej til et sms lån meget nemmere.  Det er meget tidskrævende at optage et sms lån trods en RKI status men det kan lade sig gøre. Nemme-lån.dk vil dog aldrig anbefale det.

 

Er et SMS lån dyrere end det min bank kan tilbyde mig?

Ja! Et lån i en helt traditionel bank som Nordea og Danske Bank er mange gange billigere at optage end et sms lån. Der er flere faktorer der spiller ind til grund for at et sms lån er dyrere end et traditionelt bank lån. Et typisk sms lån, lånes til forbrugsgoder for at gøre livet lidt lettere, hvorimod et lån i banken oftest bruges til større projekter som f.eks. huskøb eller billån. Den årlige ÅOP (Årlige omkostning i procent) på et sms lån er også mange gange højere end på et traditionelt banklån. Typisk ligger ÅOP på flere hundrede procent ved et sms lån, hvorimod et banklåns ÅOP ligger på omkring 10%. Du må dog ofte ikke bruge pengene som du vil ved et banklån, ligesom du må med et sms lån.

Hvor gammel skal jeg være for at optage et sms lån?

Hos flere låneselskaber skal du være 21 for at optage et sms lån. Derfor er du i disse tilfælde nødsaget til at vente med at tage sms lån, såfremt du ikke allerede er over 21 år. Der er dog nogen som tilbyder sms lån til personer under 21.

 

Hvor længe skal jeg betale af på mit sms lån?

Et sms lån er typisk ikke på meget mere end 3500 kr. Ofte optager man et sms lån, når man lige står og mangler lidt penge til en ny computer eller noget tøj. Det er derfor også typisk at man allerede ved at man kan betale sit sms lån tilbage efter forholdsvis kort tid. Et sms lån forløber typisk over en måned eller to, og derfor betaler man også i de fleste tilfælde lånet tilbage så snart man får løn eller su igen.

Ved at optage et sms lån, som kun løber over en enkelt måned slipper man for at gældsætte sig flere år frem, hvilket også passer de fleste rigtig godt.

 

Skal jeg stille med nogen sikkerhed ved SMS lån?

Nej. Et sms lån er et lån der optages uden sikkerhed, da et sms lån ofte ikke er på mere en et par tusinde kroner. Dette betegnes for forholdsvis små beløb er derfor kræver låneselskaberne ingen sikkerhed for at tilbyde sms lån. Det er til større lån at der er et krav om at stille sikkerhed, men altså ikke i et tilfælde som når man optager et sms lån.