Billån

Guide til gode billån

Et billån kan være meget anvendeligt når man har fundet den helt rigtige bil. Der kan være mange grunde til at man har brug for at optage et billån, men fælles for alle der optager et billån, er ønsket om at finde det billigste på markedet. Derfor er det også vigtigt at orientere sig om forskellige muligheder for billån inden man beslutter sig for at optage et.

Nemme-Lån.dk har således skrevet en guide man bør læse inden man optager et billån. Guiden er opstillet som, FAQ (frequently asked questions), således det er nemt at overskue.

Du finder guiden under denne oversigt, hvor vi har opstillet de aktuelle billån.

LåneudbyderLøbetid min/maxlånemulighed
Image24-60 mdr.25.000 kr.Ansøg her
Image24-60 mdr.25.000 kr.Ansøg her
Image12-72 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image12-72 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image12-72 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image12-72 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image12-72 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image12-60 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image24-60 mdr.50.000 kr.Ansøg her
Image12-120 mdr.200.000 kr.Ansøg her
Image12-144 mdr.350.000 kr.Ansøg her

 

Leasing Feberen kontra billån

Efter leasing feberen er ramt os er de årlige billån samtidig dalet. Men trods denne udvikling er billån stadig den mest anvendte metode når der handles biler.

Der findes et hav af muligheder for at optage billån. Den mest anvendte er et banklån, da din bank typisk kan tilbyde de billigste billån. Banken kender deres kunder bedre end de fleste låneselskaber og derfor har din bank en god ide om hvor godt man står stillet ift. optagelse af et billån.

Billån – Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når man køber bil bliver man ofte tilbudt et billån i form af finansiering gennem forhandleren. Finansiering kan være en smart og hurtig metode at komme i gang med sit billån, hvor man kan komme ud og rulle i den nye vogn forholdsvis hurtigt. Men et billån gennem forhandleren er meget sjældent den billigste metode at finansiere sit bilkøb.

Det er derfor en god ide at konferere sin bank omkring et muligt billån, inden man begiver sig ud i større omkostninger. I de fleste tilfælde bliver man bedt om at stille bilen i pant hos banken når man optager billån, og dette gælder det samme for nye og brugte biler. Biler til salgspriser mellem 10.000 og 100.000 finansieres billigst gennem banken som billån.  I nogen tilfælde kan et billån optages uden at stille bilen i pant. Her skal man dog kende sin bank samt den anden vej rigtig godt.

Billån

Billån – Hvordan foregår det når man optager billån?

Når du optager dit billån vil du typisk blive bedt om at betale ca. 15% af lånet som udbetaling. Herefter beregnes renten på dit billån. Alt afhængig af hvor meget du har mulighed for at lægge i udbetaling vil renten på dit billån blive påvirket i enten positiv eller negativ retning. Ved udbetalinger på 30% eller højere kan der ofte opnås en favorable rente. Renten på dit billån vil typisk ændre sig i forhold til nationalbankens rente eller bankens andre rentesatser. Derved styre banken ikke alene om renten skal hæves da renten styres af mere generelle forhold.

 

Billån – Spar penge på dit billån som boligejer

Har du bolig hvori du har opsparet en friværdi indenfor 80% af din samlede boligs værdi, vil du kunne opnå de bedste forhold på dit billån ved at stille din bolig som sikkerhed gennem et realkreditlån. Du kan samtidig gøre brug af en fordelagtig rente ved at oprette en boligkredit for de beløbet over de 80%. Der er mange muligheder i optagelse af et billån, når du kan stille en sikkerhed.