Mobillån

Mobillån – Hvad er et mobillån?

Mobillån er den nye og hurtige metode at låne penge på. Har du brug for hurtige lån er mobillån en rigtig smart metode at anvende. Mobillån kan dog også ofte være meget dyre lån, men det er kompromisset man må acceptere ved at tage et mobillån, og derved tage hurtige lån.

Mobillån tages i navnets eget forstand via ens mobiltelefon. Mobillån går også under navnet sms lån. Det foregår således at man blot sender en SMS for at optage et mobillån, og derefter vil penge blive indsat på bankkontoen. da langt de fleste nu til dages ejer og dagligt betjener en mobil telefon, er et mobillån en meget nem, og ligetil metode at gøre brug af.

Ofte har man ikke lige lyst til at skulle stå foran sin bankrådgiver eller blive kastet gennem en kreditvurdering hos en kreditforening for at tage et hurtigt lån. Derfor er mobillån en meget attraktiv metode at anvende. Det er specielt de unge der gør brug af mobillån. dette kan der være flere grunde til, men en af dem kan vi nok finde i at det typisk er de unge der er hurtige til at fange teknologien. Samtidig stiller de unge ikke så store krav til sikkerheden ved at mobillån som den ældre generation gør.

I nogen tilfælde kan der optages mobillån, selvom man står i RKI. Dette kan både være godt og skidt. Man kan ende med at skylde en masse penge i sidste ende, hvis man er en dårlig betaler – hvilket er skidt for fremtiden. Men det kan også være en fordel, da der kan være flere årsager til at man er registreret hos RKI, og ikke nødvendigvis er det pga. en dårlig betaler status.

Mobillån

Mobillån løber typisk ikke mere end over 2 måneder, i de fleste tilfælde betaler man sit mobillån tilbage igen efter allerede en enkelt måned. På denne måde har man heller ikke gældsat sig i flere år ved at optage et mobillån, og man kan her lige låne når man står og mangler pengene, for derefter et betale igen næste lønningsdag. Det gør dog også at man helst skal være sikker på at man kan betale sit mobillån igen indenfor en kort periode. Overholdes denne aftale ikke kan et mobillån ende med inkasso og RKI indberetning. Der er ingen der har lyst til at stå i RKI, så betal derfor dit mobillån tilbage så snart du har mulighed for det.

Ferratum mobillån – En af de steder du kan optage mobillån

Ferratum mobillån er en af de hurtigste metoder at optage forbrugslån. Du kan optage lån hos Ferratum med udbetaling efter 2 dage, og i nogen tilfælde bliver lånet også behandlet i weekenden, hvilket gør tiden fra ansøgning til udbetaling væsentlig kortere. Hos Ferratum kan der optages mobillån fra 500 kr. og op til 6000 kr. Ferratum lån er en af de mest kendte muligheder på nettet til hurtige forbrugslån, og her kan der altså også optages lån via sin mobil.

 

Mobillån – Hvad skal man være opmærksom på?

Når du tager et mobillån kan du vælge mellem rigtig mange mobillån udbydere. Dette gør at du til dels er sikret en forholdsvis god rente da konkurrencen på markedet er meget høj. Desværre gør konkurrencen ikke at et mobillån nogensinde bliver billige lån. Et typisk mobillån løber over 30 dage og beløbet vil ca. være på 500 – 3500 kr. Din ÅOP (årlige omkostning i procent), vil derfor ofte være på flere hundrede procent. Sammenlignet med et typisk lån i banken hvor man under normale omstændigheder har en ÅOP på 10%, er et mobillån et meget dyrt lån.

For at sammenligne mobillån fra flere mobillån udbydere kan du kigge på ÅOP. Ved at finde det lån med den laveste ÅOP kan du nemt finde det billigste mobillån. Der kom i 2010 nye regler omkring mobillån, som betyder at man har 30 dage til at tilbagebetale lånet. Man kan derved fortryde og få tilbagebetalt sit oprettelsesgebyr. Man skal derefter kun betale rente på lånet, men denne er 0% på mobillån.