Billige lån

Hvor finder jeg de billigste lån?

Billige lån er utrolig attraktive hvilket også gør at du kan finde et hav af sider der skriver om billige lån. Mange kreditforeninger tilbyder billige lån – eller det fremstår det i hvert fald som når de fortæller om deres lånetyper. Billige lån kan defineres på flere måder. F.eks. om man søger efter et de billige lån til nu og her, eller om det billige lån skal være baseret på en afbetaling over en længere periode.

Nedenfor vises steder hvor lån kan optages. Ikke alle er billige. Se vores FAQ omkring billige lån.

Hvad er billige lån?

Billige lån kan betegnes som et lån der tilbagebetales forholdsvis hurtigt, hvilket gør det til et billigt lån rentemæssigt. Men de billige lån kan også betegnes som billige, ved at renten sættes lavt, dog over mange år.  Derfor skal man gøre et par ting op med sig selv, inden man finder de billige lån. Noget af det man bør overveje, er hvad man er ude efter når man søger billige lån.

 Billige Lån – Hvad skal man kigge efter?

Når de fleste kigger efter billige lån, er de ofte ikke klar over hvad der skal tages højde for når man søger efter lån.  Mange har slet ikke styr på hvad og hvordan man skal sammenligne de billige lån. Et eksempel er boliglån, hvor at finde det billigste lån bl.a. afhænger af lånetagers privatøkonomi, alder og hvordan renten vil udvikle sig imens lånet er aktivt. Der kan være helt op til 300.000 kr. i forskel på de billigste og dyreste lån, i tilbagebetalingen af lån på blot en million kr. Dvs. 30% af lånebeløbet, hvilket er rigtig meget.

Ligeledes gælder det om når man optager billån, at orientere sig godt og grundigt inden man optager lån.

 

Billige lån til bil

De billige lån når man låner til bil, findes oftest hos banken. Men mange har ikke undersøgt priserne på de ”billige lån” inden de låner, og derfor ender med at låne direkte hos bil forhandleren. Det er mange gange heller ikke billån der er de billige lån at finansiere et bilkøb med. Nogen gange kan et forbrugslån være det billige lån at vælge når man laver et billån. Dette trods bilen er sat i sikkerhed ved billån, og at der heller ikke stilles nogen sikkerhed ved et forbrugslån.

De billige forbrugslån fås altid hos banken. Ved søgning af billige lån, ender man ofte hos sin bank, da det typisk er bankes der kender os bedst. Derfor kan de ofte rådgive på den sunde måde når man søger efter billige lån. Der er samtidig maksimal kontrol og sikkerhed ved at vælge sit billige lån i sin bank. Derfor kan banken oftest tilbyde bedre vilkår på billige lån end andre. Banken har i det store og det hele også oftest de billigste lån.

 

Billige lån på internettet

Man kan alternativt søge efter hurtige lån på internettet eller over mobilen. Der findes de såkaldte mobillån. Mobillån er kendt for ikke at være billige lån, og billige lån i sig selv er heller ikke tæt relateret til hurtige lån på internettet. Det koster ofte i den anden ende når man tager de hurtige lån, og kan mange gange ikke betale sig når man søger billige lån.

Billige lån kan nu også findes på internettet grundet den store konkurrence fra de forskellige udbydere af billige lån. Derfor kan man godt smide den gamle skrøne, med at billige lån kun findes i banken ud. Der er selvfølgelig stadig forskel på billige lån i banken, og billige lån via mobillån, også kaldet sms lån, samt kviklån og mikrolån man typisk tager over internettet.

Det er blevet mere og mere almindeligt at tage hurtige lån som kviklån og mikrolån via internettet. Det samme gælder mobillån / sms lån, som også er blevet mere og mere almindeligt. Derfor kan man nu også finde billige lån via internettet og mobilen. Det er utrolig nemt at finde billige lån på internettet, og du kan finde billige lån stort set ligegyldigt hvad din baggrund er. Du kan finde mange forskellige former for billige lån via online medier. Nogen af dem er forbrugslån, hurtige lån som sms lån og mobillån, bil lån og også bolig lån kan findes i mængden af billige lån på nettet og mobil telefonen.

Nemme lån kan også være en fordel hvis man er bekendt med de højere renter, da du ved hurtige lån oftest kan få pengene på din konto, forholdsvis hurtigt. Der bliver heller ikke stillet de store spørgsmål ved de hurtige lån, hvilket kræver at låneudbyderne er nødsaget til at kompensere for ved ikke at kunne tilbyde de samme billige lån, som banken kan.

Billige lån

Hvordan identificeres billige lån?

Du kan altid finde de billige lån ved at sammenligne lånenes ÅOP (Årlige omkostning i procent). Såfremt de sammenlignede billige lån har samme løbetid (tiden du bruger på at afbetale), kan du altid finde de billigste lån ved at kigge efter de lån med den laveste ÅOP. Dette er fordi ÅOP tager højde for de samlede omkostninger der er forbundet med oprettelse af lånet og den fremtidige afvikling af det billige lån.

Det er derfor altid forholdsvis nemt at finde frem til de billigste af de billige lån. Da der findes så utrolig mange billige lån, eller låneudbydere der i hvert fald udgiver sig for at kunne tilbyde billige lån. Er denne metode en rigtig god ide at gøre brug af, for at finde frem til billige lån, der i virkeligheden faktisk er billige lån.

 

Hvor finder jeg de billige lån?

Billige lån findes stort set altid i banken. Du kan finde billige lån mange steder, men virkelig billige lån findes man altid ved at søge dem hos banken. Din bank kender din økonomi bedre end nogen anden låneudbyder, og kan derfor altid tilbyde dig de billigste af de billige lån. Søger du f.eks. lån til huskøb, er banken som regel altid din bedste ven i forhold til at finde de billige lån. Det samme gælder når du søger efter billige billån.

Du kan sagtens få finansieret dit billån hos bilforhandlerens låneudbyder, men for at finde de billige lån til denne sammenhæng, er det igen din bank du skal ty til. Din bank har bedst forstand på at tilbyde dig det lån du har brug for, og skal i søgningen efter billige lån, ses som din ven. Din bank er på ”din  side” hvis man kan stille det op således. Det er ofte kan være problemet ved at optage billige lån hos banken, er at man ikke altid er herre over hvad penge må bruges til.

Billige lån via internettet eller mobillån, kan nemt findes uden at man skal stå til rette for hvad det billige lån skal anvendes til. Omvendt er de billige lån foretaget via et mobillån eller sms lån, ikke i særlig store størrelsesordener. Du kan altså derfor ikke finde billige lån til huskøb eller bilkøb vha. mobillån. Og de er heller ikke de billigste lån. De billige lån findes altid i din bank, men som ovenstående også belyser, er der også hager ved at søge billige lån i banken.