Hård sommer – Hvor blev pengene af?

Har du brugt lidt for mange penge hen over sommeren?

Sommeren er nu for alvor slut og de grå dage er tilbage. Det gælder for mange også den økonomiske situation, hvor mange eller alle de penge man havde sparet op, nu er væk.

Nogen arbejder hårdt i de kedelige måneder og spare dermed penge op til sommerferie i udlandet, eller lange grill aftener og festivals besøg i det ganske danske land. Men nu er vi atter havnet i den tid, hvor de varme dage med t-shirt til kl. 21 er forbi.

Samtidig med dette, har mange måske nu også brugt de fleste, eller alle de penge man havde sparet op. Og dermed står de og mangler lidt penge til de uforudsete, eller henlagte regninger. Er du også en af dem som mangler penge? Dette kan et mindre lån måske hjælpe lidt med!

LåneudbyderLøbetidMinimumMaximumAlder
Image30 dage1.000 kr.3.000 kr.23 år.Lån her
Image30 dage1.000 kr.5.000 kr.20 år.Lån her
Image30 dage1.000 kr.6.000 kr.23 år.Lån her
Image15-45 dage500 kr.6.000 kr.23 år.Lån her

 

Sådan får du bedst dækket dine huller i økonomien

Det er vigtigt at man ikke sætter sig for hårdt mht. afbetalingen af et eventuelt hurtigt lån, samt at man holder sig til blot at låne det man behov for. På denne måde kan man hurtigst og billigst muligt få betalt lånet tilbage.
Nemme-Lån.dk har nedenfor listet nogen muligheder op, som kunne være interessante for de som måtte have behov, for lidt økonomisk hjælp.

Et hurtigt SMS lån

Det er utroligt nemt at optage et SMS lån. Det foregår ved at sende en ansøgning via sin mobil, derefter modtager man en formular med posten, som skal underskrives og et par dage efter står pengene på kontoen.

Man skal være opmærksom på at stort set alle SMS lån har en høj ÅOP. Det er derfor vigtigt at tage højde for denne, inden man sender sin ansøgning. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, hvilket belyser hvor store dine omkostninger vil være på lånet i procent.

 

Beregn og sammenlign ÅOP

For at kunne sammenligne ÅOP bedst muligt, skal du bruge låneudbyderens låneberegner og tage udgangspunkt i de samme antal kroner og afbetalingsperiode, hos hver af de låne udbydere du anvender låneberegneren.

 

Herunder ses udbyderne på SMS lån

Ferratum
Hos Ferratum kan man optage et lån fra 500 kr. til 6000 kr. Ferratum blander sig ikke i hvad du skal bruge pengene til og behøver ikke at have stillet nogen garanti ift. pantsætning af bil eller andet. Det kræves at man ikke står i RKI, for at kunne lån hos Ferratum. Gå til Ferratum →

Kvikautomaten
Hos Kvikautomaten kan man optage lån på mellem 1000 og 4000 kr. Du sender blot en SMS til 4 cifret nummer, hvor der angives lånets ønskede størrelse, dit navn og adresse mv. Herefter modtages en besked med en pinkode. Denne pinkode skal anvendes hos Kvikautomaten på deres hjemmeside, for at bekræfte den ønskede optagelse af lånet. Gå til Kvikautomaten →

Mobillån
Hos Mobillån kan du låne mellem 1000 og 3000 kr. Dog kan du første gang blot låne maksimum 1000 kr. 2. gang 2000 kr. og først 3. gang låne op til 3000 kr. Hos Mobillån kan man være fyldt 23 år, før der kan optages et lån og du må ikke været listet i RKI. Gå til Mobillån →

LåneudbyderLøbetidMinimumMaximumAlder
Image30 dage1.000 kr.3.000 kr.23 år.Lån her
Image30 dage1.000 kr.5.000 kr.20 år.Lån her
Image30 dage1.000 kr.6.000 kr.23 år.Lån her
Image15-45 dage500 kr.6.000 kr.23 år.Lån her
Udgivet i Billige Lån, Forbrugslån, Hurtige Lån, Mobillån, Online lån & Netlån, SMS lån og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *