Kvikautomaten – Når du har brug for det

Ansøg via SMS, godkend med pinkode – Modtag pengene.

Hos Kvikautomaten, kan der optages hurtige SMS og online lån på mindre beløb, til forbrug. Kvikautomaten har udviklet et system der fungere super nemt og gør det hurtigt og let at låne til forbrugsgenstande, eller hvad man nu måtte have brug for. Kvikautomaten blander sig ikke, i hvad lånet anvendes til og man har derfor 100% selv styr over hvad man vil bruge penge på.

Du kan optage lån via SMS hos Kvikautomaten, som foregår således at man blot sender en SMS til 1245 med informationerne, Lånebeløb, Navn, Efternavn, CPR-nummer, Folkeregistereadresse, Postnummer, E-mail adresse. Herefter vil man modtage en pinkode, der skal anvendes på Kvikautomatens hjemmeside, for at bekræfte lånet. – Det bliver ikke nemmere at optage et hurtigt lån!

Husk at læse vilkår inden du optager lån hos Kvikautomaten. Læs vilkår →

Lån online – Nemt og hurtigt

Kvikautomaten tilbyder at låne penge online direkte på deres hjemmeside. Det fungere super nemt ved at man ansøger på hjemmesiden og derefter bekræfter ved at anvende en pinkode man modtager. du kan nemt låne via Kvikautomaten hvis du har, Folkeregisteradresse i Danmark, har et dansk CPR nummer, er min. 21 år gammel og ikke står registreret i debitor registor som dårlig betaler. Læs mere her →

Udgivet i Forbrugslån, Hurtige Lån, Nemme Lån, Online lån & Netlån, SMS lån og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *