DER Lån op til 25.000

DER tilbyder hurtige forbrugslån i mindre skala. Et lån hos DER er typisk et lån til ny bærbar, en tiltrængt ferie, nyt TV eller andre mindre forbrugsgoder og forkælelser. Hos DER kan man optage et forbrugslån på op til 25.000, uden at skulle stå til regnskab for, hvad pengene anvendes til. Du får dine penge indsat direkte på din bankkonto, og derfra  begynde at bruge lånet. Du kan hos DER også selv være med til at bestemme, hvor meget du betale hver måned, indtil det forbrugslånet er afdraget.

Du skal blot være 20 år for at kunne optage et forbrugslån hos DER og det samtidig også meget nemt at optage lånet. Du går blot ind på DER’s hjemmeside for at udfylde en låneansøgning. Låneansøgningen findes allerede på forsiden, hvor man blot indtaster det ønskede lånebeløb, hvor lang tid man ønsker at låne pengene og ens personlige oplysninger, som navn, adresse, CPR, bank kontonummer m.m.

Når man har udfyldt sin låneansøgning hos DER, vil denne blive gennemgået og tjekket i debitor registre som f.eks RKI. Godkendes man i disse registre, vil man kunne få udbetalt sit forbrugslån – så nemt er det.

 

Udgivet i Forbrugslån, Hurtige Lån, Online lån & Netlån og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *