Alfalån – Lån op til 50.000

Alfalån er en af de låneudbydere der gør det muligt for private at låne, trods et afslag fra banken. Det kan også være at man finder det lettere at låne uden at skulle stå til ansvar for, hvad pengene bruges til. Et lån hos Alfalån er ikke billigere end et typisk banklån, men det er til gengæld mange gange hurtigere og nemmere.

Hos Alfalån kan du låne op til 50.000 kr. på få min. På Alfalåns hjemmeside, bliver der markedsført med Danmarks hurtigste forbrugslån, hvor man udfylder en låneansøgning og får svar indenfor 10 min via mail. Ved at ansøge inden kl. 14:00, kan man få 50.000 udbetalt indenfor 2 hverdage – Det må siges at være et lynlån.

Alfalån tilbyder også lån på 300.000 til blot 6,69% i rente. Dette lån kan tages ved medansøger, og kan evt. anvendes som billån eller mindre huslån.

 

Hurtige forbrugslån hos Alfalån – Klik her

Når du har udfyldt din låneansøgning på et mindre forbrugslån hos Alfalån, vil det blive behandlet af ratingbureau i tidsrummet 9 til 21 i hverdagene og 9 til 17 på lørdage. Ratingbureauet laver en kredit rating af dig som låneansøger,  hvor der undersøges om er du/I tilmeldt adressen som oplyst, samt om du/I står i RKI eller andet debitorregistor som dårlige betalere.  Låneansøgningen på forbrugslånet hos Alfalån udfyldes online, og der vil typisk fremkomme en godkendelse indenfor 10 minutter, via e-mail. Derefter modtager man en låneaftale per post, som der sendes tilbage til Alfalån i underskrevet tilstand. Der vil nu optimalt gå en ekstra dag til man får udbetaling på forbrugslånet af Alfalån.

 

 Se andre lån – Klik her >>

 

Udgivet i Billige Lån, Forbrugslån, Hurtige Lån, Nemme Lån og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *